Differences in mouthfeel specified as the changes in salivary flow and viscoelasticity after orosensory stimulation with sucrose and non-caloric sweeteners.

  • Corinna Miriam Deck (Autor*in)
  • Ana Vidakovic (Autor*in)
  • Pjevac, P. (Autor*in)
  • Bela Hausmann (Autor*in)
  • Gerhard Schleining (Autor*in)
  • Jakob P. Ley (Autor*in)
  • Berry, D. (Autor*in)
  • Joachim Hans (Autor*in)
  • Martin Wendelin (Autor*in)
  • König, J. (Autor*in)
  • Somoza, V. (Autor*in)
  • Lieder, B. (Autor*in)

Aktivität: VorträgePosterpräsentationScience to Science

Zeitraum13 Sep. 2021
EreignistitelECRO XXXI Meeting - ECRO 2021 - 50th Anniversary of ECRO
VeranstaltungstypKonferenz
OrtCascais, PortugalAuf Karte anzeigen
BekanntheitsgradInternational