Why is sweet not just sweet? The mouthfeel specified as the changes in salivary flow and viscoelasticity after orosensory stimulation with sucrose and non-caloric sweeteners

  • Corinna Miriam Deck (Vortragende*r)
  • Ana Vidakovic (Autor*in)
  • Pjevac, P. (Autor*in)
  • Bela Hausmann (Autor*in)
  • Gerhard Schleining (Autor*in)
  • Jakob P. Ley (Autor*in)
  • Berry, D. (Autor*in)
  • Joachim Hans (Autor*in)
  • Martin Wendelin (Autor*in)
  • König, J. (Autor*in)
  • Somoza, V. (Autor*in)
  • Barbara Lieder (Autor*in)

Aktivität: VorträgeVortragScience to Science

Zeitraum10 Mai 2021
Ereignistitel9th E3S Symposium “Taste of Creativity”
VeranstaltungstypKonferenz
OrtHelsinki, FinnlandAuf Karte anzeigen
BekanntheitsgradInternational