Aktivitäten pro Jahr
- 15 Ergebnisse
Suchergebnisse
-
Reactivity of monosodium glutamate in meat and its role on lipid and protein oxidative processes
Arturo Aunon-Lopez (Vortragende*r), Verena Rohringer (Autor*in), Jon Alberdi-Cedeño (Autor*in), K. Taranaci (Autor*in) & Marc Pignitter (Vortragende*r)
28 Apr. 2024Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
-
Linseed Oil from Germinated Seeds Revealed Enhanced Nutritional Quality, Oxidative Stability and Bioactivity
Tobias Pointner (Vortragende*r), Katharina Rauh (Autor*in), Sophia Buchwinkler (Autor*in), Arturo Aunon-Lopez (Autor*in), S. Kostadinovikc (Autor*in), S. Mitriv (Autor*in), M. Mitreva (Autor*in) & Marc Pignitter (Vortragende*r)
28 Apr. 2024Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
-
Influence of the unsaturation degree on the bioaccessibility and oxidation of encapsulated marine lipids during in vitro digestion
Arturo Aunon-Lopez (Autor*in)
24 Apr. 2024Aktivität: Vorträge › Posterpräsentation › Science to Science
-
Unlocking the physical-chemical aspects of roasting and sonication effects on flaxseed gum extract in O/W emulsion for a sustainable food systems
El Mehdi Raoui (Autor*in), Arturo Aunon-Lopez (Autor*in), Guruprakash Subbiahdoss (Autor*in), Agnes Mistlberger-Reiner (Autor*in), José L. Toca-Herrera (Autor*in) & Marc Pignitter (Autor*in)
14 Apr. 2024Aktivität: Vorträge › Posterpräsentation › Science to Science
-
Monosodium glutamate in meat: Its role on lipid and protein oxidation
Arturo Aunon-Lopez (Vortragende*r), Verena Rohringer (Autor*in), Jon Alberdi-Cedeño (Autor*in), K. Taranaci (Autor*in) & Marc Pignitter (Autor*in)
3 Apr. 2024Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
-
Enhanced oxidative stability and antioxidant capacity of germinated linseed and sunflower oils
Tobias Pointner (Autor*in), Daniel Rauhut (Autor*in), Arturo Aunon-Lopez (Autor*in), S. Kostadinovikc (Autor*in), M. Mitreva (Autor*in), S. Mirev (Autor*in) & Marc Pignitter (Autor*in)
10 Okt. 2023Aktivität: Vorträge › Posterpräsentation › Science to Science
-
Influence of processing on lipid and protein oxidation in plant-based meat substitutes
Arturo Aunon-Lopez (Vortragende*r), Matthias Strauß (Autor*in), Elena Hinterreiter-Kern (Autor*in), Amelie Klein (Autor*in) & Marc Pignitter (Autor*in)
17 Sept. 2023Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
-
Influence of processing on Maillard reactions and lipid oxidation in plant-based meat substitutes
Arturo Aunon-Lopez (Vortragende*r), Matthias Strauß (Autor*in), Elena Hinterreiter-Kern (Autor*in), Amelie Klein (Autor*in) & Marc Pignitter (Autor*in)
17 Sept. 2023Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
-
Influence of processing on Maillard reactions and lipid oxidation in plant-based meat substitutes
Arturo Aunon-Lopez (Vortragende*r), Matthias Strauß (Autor*in), Elena Hinterreiter-Kern (Autor*in), Amelie Klein (Autor*in) & Marc Pignitter (Autor*in)
5 Juni 2023Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
-
Sustainable food packaging to combat lipid oxidation in edible oils.
Marc Pignitter (Invited speaker), Martina Holler (Autor*in), Jon Alberdi-Cedeño (Autor*in), Arturo Aunon-Lopez (Autor*in), Tobias Pointner (Autor*in), Andrea Martínez-Yusta (Autor*in) & Jürgen König (Autor*in)
30 Apr. 2023Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
-
In the search of healthy plant-based protein sources: Impact of processing on Maillard reactions and protein oxidation
Arturo Aunon-Lopez (Autor*in), Matthias Strauß (Autor*in), Elena Hinterreiter-Kern (Autor*in), Amelie Klein (Autor*in), Elisabeth Varga (Autor*in) & Marc Pignitter (Autor*in)
19 Apr. 2023Aktivität: Vorträge › Posterpräsentation › Science to Science
-
Polylactic acid as a promising sustainable plastic packaging for edible oils
Tobias Pointner (Autor*in), Martina Holler (Autor*in), Jon Alberdi-Cedeño (Autor*in), Arturo Aunon-Lopez (Autor*in), Andrea Martínez-Yusta (Autor*in), Jürgen König (Autor*in) & Marc Pignitter (Autor*in)
19 Apr. 2023Aktivität: Vorträge › Posterpräsentation › Science to Science
-
Polyactic acid as a promising sustainable plastic packaging for edible oils
Tobias Pointner (Autor*in), Martina Holler (Autor*in), Jon Alberdi-Cedeño (Autor*in), Arturo Aunon-Lopez (Autor*in), Andrea Martínez-Yusta (Autor*in), Jürgen König (Autor*in) & Marc Pignitter (Autor*in)
19 Apr. 2023Aktivität: Vorträge › Posterpräsentation › Science to Science
-
Effects of monosodium glutamate on lipid oxidation in meat products
Arturo Aunon-Lopez (Vortragende*r), Jon Alberdi-Cedeño (Autor*in), Kübra Demir (Autor*in) & Marc Pignitter (Autor*in)
13 Juni 2022Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
-
Limiting food rancidity by targeting carbonyl-amine reactions in food
Arturo Aunon-Lopez (Vortragende*r) & Marc Pignitter (Autor*in)
20 Okt. 2021Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science