Aktivitäten pro Jahr
- 9 Ergebnisse
Suchergebnisse
-
Reactivity of monosodium glutamate in meat and its role on lipid and protein oxidative processes
Arturo Aunon-Lopez (Vortragende*r), Verena Rohringer (Autor*in), Jon Alberdi-Cedeño (Autor*in), K. Taranaci (Autor*in) & Marc Pignitter (Vortragende*r)
28 Apr. 2024Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
-
Linseed Oil from Germinated Seeds Revealed Enhanced Nutritional Quality, Oxidative Stability and Bioactivity
Tobias Pointner (Vortragende*r), Katharina Rauh (Autor*in), Sophia Buchwinkler (Autor*in), Arturo Aunon-Lopez (Autor*in), S. Kostadinovikc (Autor*in), S. Mitriv (Autor*in), M. Mitreva (Autor*in) & Marc Pignitter (Vortragende*r)
28 Apr. 2024Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
-
Monosodium glutamate in meat: Its role on lipid and protein oxidation
Arturo Aunon-Lopez (Vortragende*r), Verena Rohringer (Autor*in), Jon Alberdi-Cedeño (Autor*in), K. Taranaci (Autor*in) & Marc Pignitter (Autor*in)
3 Apr. 2024Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
-
Influence of processing on lipid and protein oxidation in plant-based meat substitutes
Arturo Aunon-Lopez (Vortragende*r), Matthias Strauß (Autor*in), Elena Hinterreiter-Kern (Autor*in), Amelie Klein (Autor*in) & Marc Pignitter (Autor*in)
17 Sept. 2023Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
-
Influence of processing on Maillard reactions and lipid oxidation in plant-based meat substitutes
Arturo Aunon-Lopez (Vortragende*r), Matthias Strauß (Autor*in), Elena Hinterreiter-Kern (Autor*in), Amelie Klein (Autor*in) & Marc Pignitter (Autor*in)
17 Sept. 2023Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
-
Influence of processing on Maillard reactions and lipid oxidation in plant-based meat substitutes
Arturo Aunon-Lopez (Vortragende*r), Matthias Strauß (Autor*in), Elena Hinterreiter-Kern (Autor*in), Amelie Klein (Autor*in) & Marc Pignitter (Autor*in)
5 Juni 2023Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
-
Sustainable food packaging to combat lipid oxidation in edible oils.
Marc Pignitter (Invited speaker), Martina Holler (Autor*in), Jon Alberdi-Cedeño (Autor*in), Arturo Aunon-Lopez (Autor*in), Tobias Pointner (Autor*in), Andrea Martínez-Yusta (Autor*in) & Jürgen König (Autor*in)
30 Apr. 2023Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
-
Effects of monosodium glutamate on lipid oxidation in meat products
Arturo Aunon-Lopez (Vortragende*r), Jon Alberdi-Cedeño (Autor*in), Kübra Demir (Autor*in) & Marc Pignitter (Autor*in)
13 Juni 2022Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science
-
Limiting food rancidity by targeting carbonyl-amine reactions in food
Arturo Aunon-Lopez (Vortragende*r) & Marc Pignitter (Autor*in)
20 Okt. 2021Aktivität: Vorträge › Vortrag › Science to Science