Aktivitäten pro Jahr
Aktivitäten
- 3 Posterpräsentation
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Unlocking the physical-chemical aspects of roasting and sonication effects on flaxseed gum extract in O/W emulsion for a sustainable food systems
El Mehdi Raoui (Autor*in), Arturo Aunon-Lopez (Autor*in), Guruprakash Subbiahdoss (Autor*in), Agnes Mistlberger-Reiner (Autor*in), José L. Toca-Herrera (Autor*in) & Marc Pignitter (Autor*in)
14 Apr. 2024Aktivität: Vorträge › Posterpräsentation › Science to Science
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Comparative study oft he pysical and the oxidative stability of the o/w emulsion stabilized with roasted and on-roasted flaxseed gum
El Mehdi Raoui (Autor*in), Agnes Mistlberger-Reiner (Autor*in), Jose Luis Toca-Herrera (Autor*in) & Marc Pignitter (Autor*in)
19 Apr. 2023Aktivität: Vorträge › Posterpräsentation › Science to Science
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Comparative study of the physical and the oxidative stability of the o/w emulsion stabilized with roasted and non-roasted flaxseed gum
El Mehdi Raoui (Autor*in), Agnes Mistlberger-Reiner (Autor*in), Jose Luis Toca-Herrera (Autor*in) & Marc Pignitter (Autor*in)
19 Apr. 2023Aktivität: Vorträge › Posterpräsentation › Science to Science