Aktivitäten pro Jahr
- 17 Ergebnisse
Suchergebnisse
-
Novel Chlorinated Lipids Formed from Epoxidized Triglyceroles during in vitro Digestion
Matthias Strauß (Autor*in), Yifan Bao (Autor*in), Andreas Gufler (Autor*in), Sergio Armentia Matheu (Autor*in), Marc Pignitter (Autor*in), Jürgen König (Autor*in) & Nuno Maulide (Autor*in)
19 Apr. 2023Aktivität: Vorträge › Posterpräsentation › Science to Science
-
Polylactic acid as a promising sustainable plastic packaging for edible oils
Tobias Pointner (Autor*in), Martina Holler (Autor*in), Jon Alberdi-Cedeño (Autor*in), Arturo Aunon-Lopez (Autor*in), Andrea Martínez-Yusta (Autor*in), Jürgen König (Autor*in) & Marc Pignitter (Autor*in)
19 Apr. 2023Aktivität: Vorträge › Posterpräsentation › Science to Science
-
Polyactic acid as a promising sustainable plastic packaging for edible oils
Tobias Pointner (Autor*in), Martina Holler (Autor*in), Jon Alberdi-Cedeño (Autor*in), Arturo Aunon-Lopez (Autor*in), Andrea Martínez-Yusta (Autor*in), Jürgen König (Autor*in) & Marc Pignitter (Autor*in)
19 Apr. 2023Aktivität: Vorträge › Posterpräsentation › Science to Science
-
Novel Chlorinated Lipids Formed from Expoxidized Triacylglyceroles during in vitro Digestion
Matthias Strauß (Autor*in), Yifan Bao (Autor*in), Andreas Gufler (Autor*in), Sergio Armentia Matheu (Autor*in), Nuno Maulide (Autor*in), Jürgen König (Autor*in) & Marc Pignitter (Autor*in)
19 Apr. 2023Aktivität: Vorträge › Posterpräsentation › Science to Science
-
Differences in mouthfeel specified as the changes in salivary flow and viscoelasticity after orosensory stimulation with sucrose and non-caloric sweeteners.
Corinna Miriam Deck (Autor*in), Ana Vidakovic (Autor*in), Petra Pjevac (Autor*in), Bela Hausmann (Autor*in), Gerhard Schleining (Autor*in), Jakob P. Ley (Autor*in), David Berry (Autor*in), Joachim Hans (Autor*in), Martin Wendelin (Autor*in), Jürgen König (Autor*in), Veronika Somoza (Autor*in) & Barbara Lieder (Autor*in)
13 Sept. 2021Aktivität: Vorträge › Posterpräsentation › Science to Science
-
The sweet taste sensitivity is associated with the viscoelasticity of saliva after orosensory stimulation with sucrose
Corinna Miriam Karl (Autor*in), Ana Vidakovic (Autor*in), Gerhard Schleining (Autor*in), Jakob P. Ley (Autor*in), Johannes Kiefl (Autor*in), Joachim Hans (Autor*in), Martin Wendelin (Autor*in), Jürgen König (Autor*in), Veronika Somoza (Autor*in) & Barbara Lieder (Autor*in)
17 Sept. 2020Aktivität: Vorträge › Posterpräsentation › Science to Science
-
Modulation of taste receptor expression and fungiform papillae density is associated with body weight in mice on calorie restricted diets
Barbara Lieder (Autor*in), Kalina Duszka (Autor*in), Andras Gregor (Autor*in), Felix Grössing (Autor*in), Verena Grüneis (Autor*in), Agnes Mistlberger-Reiner (Autor*in), Ina Bergheim (Autor*in), Valter Longo (Autor*in), Jürgen König (Autor*in) & Veronika Somoza (Autor*in)
17 Sept. 2020Aktivität: Vorträge › Posterpräsentation › Science to Science
-
Oral application of an isocaloric sucrose and glucose solution differently regulates blood glucose concentrations independent of their different sweetness
Verena Grüneis (Autor*in), Kerstin Schweiger (Autor*in), Claudia Galassi (Autor*in), Corinna Miriam Karl (Autor*in), Julia Treml (Autor*in), Jakob P. Ley (Autor*in), Jürgen König (Autor*in), Gerhard E. Krammer (Autor*in), Veronika Somoza (Autor*in) & Barbara Lieder (Autor*in)
17 Sept. 2020Aktivität: Vorträge › Posterpräsentation › Science to Science
-
The detection of caprylate produced by gut microbiota
Andras Gregor (Autor*in), Marc Pignitter (Autor*in), Veronika Somoza (Autor*in), Jürgen König (Autor*in) & Kalina Duszka (Autor*in)
19 März 2019Aktivität: Vorträge › Posterpräsentation › Science to Science
-
Complementary intestinal and microbiome responses to caloric restriction
Kalina Duszka (Autor*in) & Jürgen König (Autor*in)
20 Sept. 2018Aktivität: Vorträge › Posterpräsentation › Science to Science
-
Rethinking evaluation of lipid oxidation in food
Verena Grüneis (Autor*in), Natasa Popovic (Autor*in), Martin Zehl (Autor*in), Jürgen König (Autor*in) & Marc Pignitter (Autor*in)
25 Apr. 2018Aktivität: Vorträge › Posterpräsentation › Science to Science
-
Implementation of the Austrian Version of GloboDiet for food consumption assessment within the Austrian Nutrition Survey 2014/2016
Verena Hasenegger (Autor*in), Petra Rust (Autor*in) & Jürgen König (Autor*in)
2017Aktivität: Vorträge › Posterpräsentation › Science to Science
-
Körperzusammensetzung und Lebensmittelverzehr der erwachsenen Bevölkerung im Großraum Innsbruck
Verena Hasenegger (Autor*in), Petra Rust (Autor*in), Jürgen König (Autor*in), Benedikt Perktold (Autor*in), Judith Erler (Autor*in), Reinhold Ramoner (Autor*in) & Anna E. Purtscher (Autor*in)
2016Aktivität: Vorträge › Posterpräsentation › Science to Science
-
So is(s)t Tirol Ergebnisse der 1. Tiroler Ernährungserhebung 2015 (TEE2015) im Österreichvergleich
Verena Hasenegger (Autor*in), Benedikt Perktold (Autor*in), Anna Elisabeth Purtscher (Autor*in), Reinhold Ramoner (Autor*in), Petra Rust (Autor*in), Jürgen König (Autor*in) & Judith Erler (Autor*in)
2016Aktivität: Vorträge › Posterpräsentation › Science to Science
-
Impact of different training modalities on glycaemic control and blood lipids in patients with type 2 diabetes: a systematic review and network meta-analysis
Lukas Schwingshackl (Autor*in), Benjamin Missbach (Autor*in), Sofia Dias (Autor*in), Jürgen König (Autor*in) & Georg Hoffmann (Autor*in)
2014Aktivität: Vorträge › Posterpräsentation › Science to Science
-
Sucrose-replacement by rebaudioside A in a model beverage
Dorota Majchrzak (Autor*in), Annika Ipsen (Autor*in) & Jürgen König (Autor*in)
9 Sept. 2012Aktivität: Vorträge › Posterpräsentation › Science to Science
-
Optimierung eines mit Rebaudiosid A zuckerreduzierten Modellgetränks
Jürgen König (Autor*in) & Dorota Majchrzak (Autor*in)
2011Aktivität: Vorträge › Posterpräsentation › Science to Science