Consumption of ultra-processed foods associated with weight gain and obesity in adults: A multi-national cohort study

Reynalda Cordova, Nathalie Kliemann, Inge Huybrechts, Fernanda Rauber, Eszter P. Vamos, Renata Bertazzi Levy, Karl Heinz Wagner, Vivian Viallon, Corinne Casagrande, Geneviève Nicolas, Christina C. Dahm, Jie Zhang, Jytte Halkjær, Anne Tjønneland, Marie Christine Boutron-Ruault, Francesca Romana Mancini, Nasser Laouali, Verena Katzke, Bernard Srour, Franziska JannaschMatthias B. Schulze, Giovanna Masala, Sara Grioni, Salvatore Panico, Yvonne T. van der Schouw, Jeroen W.G. Derksen, Charlotta Rylander, Guri Skeie, Paula Jakszyn, Miguel Rodriguez-Barranco, José María Huerta, Aurelio Barricarte, Lousie Brunkwall, Stina Ramne, Stina Bodén, Aurora Perez-Cornago, Alicia K. Heath, Paolo Vineis, Elisabete Weiderpass, Carlos Augusto Monteiro, Marc J. Gunter, Christopher Millett, Heinz Freisling

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer Reviewed

OriginalspracheEnglisch
Seiten (von - bis)5079-5088
Seitenumfang10
FachzeitschriftClinical Nutrition
Jahrgang40
Ausgabenummer9
DOIs
PublikationsstatusVeröffentlicht - Sep. 2021

ÖFOS 2012

  • 303009 Ernährungswissenschaften

Zitationsweisen