Effects of anthocyanidins and anthocyanins on the expression and catalytic activities of CYP2A6, CYP2B6, CYP2C9, and CYP3A4 in primary human hepatocytes and human liver microsomes

Simone Bächler, Anika Schroeter, Martina Dicker, Pablo Steinberg, Doris Marko (Korresp. Autor*in)

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer Reviewed

OriginalspracheEnglisch
Seiten (von - bis)789-797
Seitenumfang9
FachzeitschriftJournal of Agricultural and Food Chemistry
Jahrgang62
Ausgabenummer3
DOIs
PublikationsstatusVeröffentlicht - 22 Jan. 2014

ÖFOS 2012

  • 104009 Lebensmittelchemie

Fingerprint

Untersuchen Sie die Forschungsthemen von „Effects of anthocyanidins and anthocyanins on the expression and catalytic activities of CYP2A6, CYP2B6, CYP2C9, and CYP3A4 in primary human hepatocytes and human liver microsomes“. Zusammen bilden sie einen einzigartigen Fingerprint.

Zitationsweisen