Inability to assess the safety of iodine-enriched yeast added for nutritional purposes as a source of iodine in food supplements and the bioavailability of iodine from this source, based on the supporting dossier [1]

Jürgen König, Iona Pratt, Dominique Parent-Massin, Ivan Stankovic, Paul Tobback, Tatjana Verguieva, Rudolf Antonius Woutersen, Fernando Aguilar, Ute Ruth Charrondiere, Birgit Dusemund, Pierre Galtier, John Gilbert, David Michael Gott, Sandro Grilli, Rainer Gürtler, Claude Lambre, John Christian Larsen, Jean-Charles Leblanc, Alicja Mortensen, Ivonne Magdalena Rietjens

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer Reviewed

OriginalspracheEnglisch
FachzeitschriftEFSA Journal
Jahrgang7
Ausgabenummer5
PublikationsstatusVeröffentlicht - 2009

ÖFOS 2012

  • 106013 Genetik
  • 303009 Ernährungswissenschaften

Zitationsweisen