Inability to assess the safety of riboflavin-enriched yeast added for nutritional purposes as a source of riboflavin in food supplements and the bioavailability of riboflavin from this source, based on the supporting dossier[1]

Jürgen König, David Michael Gott, Sandro Grilli, Claude Lambre, John Christian Larsen, Jean-Charles Leblanc, Alicja Mortensen, Iona Pratt, Rainer Gürtler, Dominique Parent-Massin, Ivonne Magdalena Rietjens, Ivan Stankovic, Paul Tobback, Tatjana Verguieva, Rudolf Antonius Woutersen, Fernando Aguilar, Ute Ruth Charrondiere, Birgit Dusemund, Pierre Galtier, John Gilbert

Veröffentlichungen: Beitrag in FachzeitschriftArtikelPeer Reviewed

OriginalspracheEnglisch
FachzeitschriftEFSA Journal
Jahrgang7
Ausgabenummer6
PublikationsstatusVeröffentlicht - 2009

ÖFOS 2012

  • 106013 Genetik
  • 303009 Ernährungswissenschaften

Zitationsweisen