The potential antimutagenic and antioxidant effects of Millard reaction products used as "natural antibrowning" agents.

Karin Koschutnig, Stefanie Reichhold, Karl-Heinz Wagner (Korresp. Autor*in)

Veröffentlichungen: Beitrag in BuchBeitrag in Konferenzband

OriginalspracheEnglisch
TitelCOST 926/927 Conference, Molecular and physiological effects of bioactive food compounds, 11-14 October, Vienna
Herausgeber (Verlag)COST
Seiten155-155
Seitenumfang235
PublikationsstatusVeröffentlicht - 2006
VeranstaltungCOST926/927 Meeting: Physiological and Molecular Effects of Bioactive Food Compounds - , Österreich
Dauer: 11 Okt. 200614 Okt. 2006

Konferenz

KonferenzCOST926/927 Meeting: Physiological and Molecular Effects of Bioactive Food Compounds
Land/GebietÖsterreich
Zeitraum11/10/0614/10/06

ÖFOS 2012

  • 303009 Ernährungswissenschaften
  • 104009 Lebensmittelchemie

Zitationsweisen